Jeffrey zoekt een Studio / Kamer in Enschede

Jeffrey zoekt: Een Studio / Kamer in Enschede

  • Studio / Kamer
  • Min. 10 m2
  • Man
  • 12 Per 12 augustus 2024

Ik ben op zoek naar een kamer om succesvol aan de Master Embedded Systems in september te beginnen. Ik ben op dit moment woonachtig in het mooie Noord-Hollandse dorpje Onderdijk, maar ik wil dit graag tijdelijk ruilen voor het even mooie Enschede. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van de studie HBO-ICT: Technische Informatica bij de Hogeschool van Amsterdam, waar ik nu bezig ben met stage lopen bij het bedrijf HGG, waar plasmasnijmachines worden ontwikkeld. Mijn hobby’s en interesses zijn een hoop, dus ik probeer een samengevat lijstje te geven. Dus hierbij een kleine overzicht:

Het maken van DIY projecten, dus met behulp van 3d printen kleine elektronica maken
Bordspellen spelen met vrienden en familie, mijn favoriete spellen zijn zoals de spellen die begrijpbaar zijn voor iedereen, denk aan Catan, Ticket to Ride, Regenwormen enz . Ook veel kaartspellen vind ik leuk.
Dungeons and Dragons, ik ben hierbij ook actief bij de lokale spellenwinkel, waarbij ik zowel als speler, en af en toe als spelleider bezig ben(de Dungeon Master).
Films en series, ik ben vooral fan van Fantasy, denk aan Lord of the Rings, Harry Potter, maar ook van Sci-Fi zoals de Marvel films. Ook vind ik verhalen over de Tweede Wereldoorlog interessant.
Gaming, ik speel vooral veel multiplayer games met vrienden op de PC, die nu populair zijn. Maar ik ben ook fan van de single player games van Nintendo, Mario en Zelda bijvoorbeeld.
Muziek, ik speel zelf gitaar, en ik hou eigenlijk bijna van alle muziek waarbij de gitaar de hoofdrol heeft, dus Rock, Metal, Blues, maar ook ik hou van instrumentale nummers op de akoestische gitaar, of de pop nummers waarbij een gitaar in voor komt.

Verder ben ik erg sociaal en ben graag onder de mensen, ik ben erg actief bij de studievereniging van mijn huidige studie, waarbij om de twee weken een borrel georganiseerd wordt. Ook veel activiteiten worden georganiseerd zoals een bordspellenmiddag, of game nights. Ook met vrienden doe ik veel actieve activiteiten zoals boulderen, of gezellig samen een middagje in de stad ergens gaan zitten en daarna eten.

Met mijn toekomstige huisgenoten hoop ik dat ik een band kan opbouwen en dan ook veel samen activiteiten te doen naast studeren, zoals samen koken, gezellig een drankje doen. Ik vind van mijzelf dat ik erg flexibel ben, dus ik ben makkelijk over te halen om iets gezellig te doen(indien studie niet in de weg zit natuurlijk). Ik ben bereid om mee te helpen in het huishouden, zoals schoonmaken en koken (dat is vanzelfsprekend natuurlijk).

Ik hoop dat ik een goede indruk heb achtergelaten, en ben vooral benieuwd om elkaar te leren kennen!

Algemene informatie: Jeffrey
  Man, 22 jaar
Type huurder: Student
  4e jaars HBO-ICT: Technische informatica (HBO)
  Lid van Studievereniging Innovatie en Technologie